Desserten kan være friske Jordbær med vaniljeflødeskum og marengs, så er hele menuen på plads og dagen reddet
Arbejdstid: 20 min.
4 personer
# Ingredienser til Jordbær med
vaniljeflødeskum og marengs
:
500 g solmodne
jordbær
1 stang vanilje
1 spsk flormelis
2Y. dl piskefløde
1 spsk citronsaft
ca. 12 marengs-kys
evt. 1-2 spsk flormelis
*
Sådan laves Jordbær
med vaniljeflødeskum og marengs:
SKYL jordbærrene,
tør dem, nip dem og skær dem i mindre stykker.
FLÆK vaniljestangen,
skrab kornene ud og mos dem sammen med flormelis.
PISK fløde og
vanilje/flormelis til skum og smag til med citronsaft.
BLAND jordbærrene
med flø- deskum og marengskys lige før servering. Smag evt. til med mere
flormelis - afhængigt af, hvor søde bærrene er.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------