Logo

Jordbær med vaniljeflødeskum og marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordbær med vaniljeflødeskum og marengs


Desserten kan være friske Jordbær med vaniljeflødeskum og marengs, så er hele menuen på plads og dagen reddet

Arbejdstid: 20 min. 4 personer

 

# Ingredienser til Jordbær med vaniljeflødeskum og marengs

:

500 g solmodne jordbær

1 stang vanilje

1 spsk flormelis

2Y. dl piskefløde

1 spsk citronsaft

ca. 12 marengs-kys evt. 1-2 spsk flormelis

*

Sådan laves Jordbær med vaniljeflødeskum og marengs:

SKYL jordbærrene, tør dem, nip dem og skær dem i mindre stykker.

FLÆK vaniljestangen, skrab kornene ud og mos dem sammen med flormelis.

PISK fløde og vanilje/flormelis til skum og smag til med citronsaft.

BLAND jordbærrene med flø- deskum og marengskys lige før servering. Smag evt. til med mere flormelis - afhængigt af, hvor søde bærrene er.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?