Logo

Jordbærbruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bruschetta:
2 lagkagebunde eller anden sukkerbrødsdej
 
Kardemommecreme:
1 1/2 dl mascarpone
1 spsk flormelis
1 limefrugt reven skal og saft
1 tsk stødt kardemomme
 
Jordbærpuré:
250 g jordbær
1/2 dl sukker
1 vaniljestang
1 spsk limesaft og revet skal
1/2 dl vand
 
Pynt:
150 g jordbær
friskkværnet sort peber
 
Skær lagkagebundene ud i aflange skiver.
Grill eller rist dem i ovnen ved 200ºC i ca. 4 min.
Bland samtlige ingredienser til kardemommecremen.
Blend alle ingredienser til jordbærpuréen og sigt kernerne fra.
Læg kardemommecremen på bruschettaerne og dekorer med jorbær,
friskkværnet sort peber og jordbærpuré.
 
Nydes kold på en varm sommerdag med kølig dessertvin.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsinmarcipandessert En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KærnemælkskoldskålNår det er varmt og danskerne holder ferie, og vejret er som skal være; Solrigt, betyder...
• Bedstemorkage - diabetikerPrøv Bedstemorkagen der laves med æblemos, som et slags marengslåg. I kagen skal der ikke...
• Appelsinmarcipandessert En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os