Logo

Jordbærbruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bruschetta:
2 lagkagebunde eller anden sukkerbrødsdej
 
Kardemommecreme:
1 ½ dl mascarpone
1 spsk flormelis
1 limefrugt reven skal og saft
1 tsk stødt kardemomme
 
Jordbærpuré:
250 g jordbær
½ dl sukker
1 vaniljestang
1 spsk limesaft og revet skal
½ dl vand
 
Pynt:
150 g jordbær
friskkværnet sort peber
 
Skær lagkagebundene ud i aflange skiver.
Grill eller rist dem i ovnen ved 200ºC i ca. 4 min.
Bland samtlige ingredienser til kardemommecremen.
Blend alle ingredienser til jordbærpuréen og sigt kernerne fra.
Læg kardemommecremen på bruschettaerne og dekorer med jorbær,
friskkværnet sort peber og jordbærpuré.
 
Nydes kold på en varm sommerdag med kølig dessertvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her