Logo

Jordbærbruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Bruschetta:
2 lagkagebunde eller anden sukkerbrødsdej
 
Kardemommecreme:
1 1/2 dl mascarpone
1 spsk flormelis
1 limefrugt reven skal og saft
1 tsk stødt kardemomme
 
Jordbærpuré:
250 g jordbær
1/2 dl sukker
1 vaniljestang
1 spsk limesaft og revet skal
1/2 dl vand
 
Pynt:
150 g jordbær
friskkværnet sort peber
 
Skær lagkagebundene ud i aflange skiver.
Grill eller rist dem i ovnen ved 200ºC i ca. 4 min.
Bland samtlige ingredienser til kardemommecremen.
Blend alle ingredienser til jordbærpuréen og sigt kernerne fra.
Læg kardemommecremen på bruschettaerne og dekorer med jorbær,
friskkværnet sort peber og jordbærpuré.
 
Nydes kold på en varm sommerdag med kølig dessertvin.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.