Logo

Jordbærdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 20 min. Marineringstid: ca. 1 time Ikke fryse-egnet
(4 personer)

1/2 kg friske jordbær
1 lille ananas
2 appelsiner
sukker efter smag
3-4 spsk portvin eller sherry
Tilbehør: flødeskum

Skær de rensede jordbær i skiver og kom dem i en skål med ananasterninger og appelsinlameller.
Drys sukker på og kom portvin eller sherry over.
Lad frugten marinere koldt en times tid, før de fordeles i portionsglas.
Flødeskum kan serveres til, hvis man synes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honning bagte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VandmelonsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Isdessert med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honning bagte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os