Logo

Jordbærgranita

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g friske eller frosne jordbær
75 g sukker
4 spsk citronsaft
1 dl vand
2 ½ dl piskefløde
 
Jordbærrene optøes, hvis der anvendes frosne.
Moses med en gaffel og røres med sukker, citronsaft og vand.
Hældes i en form og sættes i fryseren (-18°) i 3-4 timer.
Efter halvdelen af frysetiden kan isen mixes i foodprocessor eller piskes igennem med håndmixer.
Pyntes med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du solceller?



Effektiv reklame - klik her