Logo

Jordbæris med karamelsauce og valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l jordbæris
2 spsk smør
2 spsk hakkede valnødder
1 dl farin
¼ l piskefløde
 
Smelt smørret i en gryde. Rist nødderne under omrøring ca. 7 minutter.
Rør farin og fløde i.
Småkog over lav varme i ca. 3 minutter.
Skær isen i skiver og server saucen til.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?