Logo

Jordbærkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g hvedemel
175 g smør
75 g flormelis
1 æggeblomme

Fyld:
75 g smør
50 g finknuste mandler
100 g sukker
1 lille æg

Pynt:
Jordbærmarmelade
flødeskum
evt. reven chokolade

Ingredienserne til dejen æltes sammen.

Sættes køligt i ca 2 timer.
2 smurte lagkageforme beklædes med linsedejen.
Herpå lægges fyldet.

Bages i ca 20 min ved 200°C i forvarmet ovn.
Når kagerne er kolde tages de af formene.
Har du lagkageforme med løs bund, er det nemt at få kagerne ud.

Kagerne stilles på fade, og man lægger et godt lag jordbærmarmelade på.
Dekoreres med flødeskum oven på og på siderne samt evt reven chokolade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Djævle-gryde + Ymerrand med hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Djævle-gryde + Ymerrand med hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os