Logo

Jordbærkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
125 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Fyld og pynt:
500 g jordbær
3 dl piskefløde
1 spsk vaniljesukker

Pisk æg og sukker skummende.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det sammen med æggeblandingen.
Hæld dejen i en smurt form og bag kagen ved ca. 250° i seks - otte minutter.
Lad kagen køle af. Pisk fløden til skum og bland vaniljesukkeret i.
Tag nogle flotte jordbær fra til pynt og mos resten og bland med flødeskummet.
Del den afkølede kage i to.
Læg bunden nederst på serveringsfadet.
Spred jordbærblandingen over. Læg kagens top på.
Pynt evt. med yderligere flødeskum og jordbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MarcipanpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Butterdej med chokolade, nougat og appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougat og daddelkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MarcipanpærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!