Logo

Jordbærkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
125 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Fyld og pynt:
500 g jordbær
3 dl piskefløde
1 spsk vaniljesukker

Pisk æg og sukker skummende.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det sammen med æggeblandingen.
Hæld dejen i en smurt form og bag kagen ved ca. 250° i seks - otte minutter.
Lad kagen køle af. Pisk fløden til skum og bland vaniljesukkeret i.
Tag nogle flotte jordbær fra til pynt og mos resten og bland med flødeskummet.
Del den afkølede kage i to.
Læg bunden nederst på serveringsfadet.
Spred jordbærblandingen over. Læg kagens top på.
Pynt evt. med yderligere flødeskum og jordbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her