Logo

Jordbærkage med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggehvider
300 g sukker
175 g kokosmel
25 g sesamfrø
Fyld:
400 g friske jordbær
Pynt:
125 g mørk bitter chokolade

Pisk æggehviderne stive og pisk halvdelel af sukkeret i.
Pisk til massen er sej.
Rør resten af sukkeret i sammen med kokosmel og sesam.
Bred dejen ud på en bradepande, ca 22x34 cm, og bag den på næstnederste rille ved 180° ca 25 min. Køl kagen af.
Skær jordbærrene i kvarte og læg dem på.
Smelt chokoladen over vandbad ved svagt blus og dekorer kagen med den smeltede chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her