Logo

Jordbærkage med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggehvider
300 g sukker
175 g kokosmel
25 g sesamfrø
Fyld:
400 g friske jordbær
Pynt:
125 g mørk bitter chokolade

Pisk æggehviderne stive og pisk halvdelel af sukkeret i.
Pisk til massen er sej.
Rør resten af sukkeret i sammen med kokosmel og sesam.
Bred dejen ud på en bradepande, ca 22x34 cm, og bag den på næstnederste rille ved 180° ca 25 min. Køl kagen af.
Skær jordbærrene i kvarte og læg dem på.
Smelt chokoladen over vandbad ved svagt blus og dekorer kagen med den smeltede chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat med portvinscremesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet med champagneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnøddeis og råsyltede danske blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os