Logo

Jordbærkage med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggehvider
300 g sukker
175 g kokosmel
25 g sesamfrø
Fyld:
400 g friske jordbær
Pynt:
125 g mørk bitter chokolade

Pisk æggehviderne stive og pisk halvdelel af sukkeret i.
Pisk til massen er sej.
Rør resten af sukkeret i sammen med kokosmel og sesam.
Bred dejen ud på en bradepande, ca 22x34 cm, og bag den på næstnederste rille ved 180° ca 25 min. Køl kagen af.
Skær jordbærrene i kvarte og læg dem på.
Smelt chokoladen over vandbad ved svagt blus og dekorer kagen med den smeltede chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pærer med abrikosmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Engledessert En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RicottadessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer i kaffesirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!