Logo

Jordbærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 personer 

jordbær friske 
jordbær frosne
fløde

Pres de frosne jordbær og sigt dem, så der kun er saften tilbage.

Sies nogle gange.

Kom saften i portionsglas og stil dem i fryseren, indtil de er godt frosne.

Fløden piskes, og der kommes en lille klat ovenpå moussen og et enkelt frisk jordbær.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Solbær sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Guf til is 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami su - kvik-mig-opEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbær sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os