Logo

Jordbærmousse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g jordbær (friske eller frosne)
85 g sukker
2 dl piskefløde
1-2 stk æggehvider

Jordbær piskes/moses med mikser/blender og sukker drysses over. Æggehvider og fløde piskes hver for sig.

Det hele blandes let og stilles i fryseren 2 timer før servering.

Der røres nogle gange i moussen i løbet af de 2 timer, hvor det stivner i fryseren.

Moussen skal være som "grød" og ikke helt gennemfrosset.
Serveres i skål eller portionsglas med friske jordbær og flødeskumstoppe. Der kan lægges makroner i bunden af skålen/portionsglassene evt. dryppet med portvin eller lignende

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her