Logo

Jordbærmousse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g jordbær (friske eller frosne)
85 g sukker
2 dl piskefløde
1-2 stk æggehvider

Jordbær piskes/moses med mikser/blender og sukker drysses over. Æggehvider og fløde piskes hver for sig.

Det hele blandes let og stilles i fryseren 2 timer før servering.

Der røres nogle gange i moussen i løbet af de 2 timer, hvor det stivner i fryseren.

Moussen skal være som "grød" og ikke helt gennemfrosset.
Serveres i skål eller portionsglas med friske jordbær og flødeskumstoppe. Der kan lægges makroner i bunden af skålen/portionsglassene evt. dryppet med portvin eller lignende

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrugtsalatDesserten er en saftig salat af friske frugter, der på denne tid af året er importerede
• Solbær sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Guf til is 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtsalatDesserten er en saftig salat af friske frugter, der på denne tid af året er importerede
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os