Logo

Jordbærmousse 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
150 g jordbær
300 g yougurt naturel
50 g sukker
15 g husblas
4 portionsskåle
 
Omvikl de fire portionsskåle udvendigt med bagepapir til 3-4 cm over
kanten, bind papiret fast med en bomuldsnor (tape virker ikke på bagepapir) Blød husblassen op i koldt vand.
Pisk æggeblommer og sukker til en klar creme.
Blend jordbærrene hurtigt til en puré og bland pureen med yougurten.
Smelt husblassen i vandbad.
Bland den smeltede og afkølede husblas med ægge- og jordbærblandingen.
Pisk æggehvidernes stive og vend dem i blandingen.
Fyld de fire portionsskåle med blandingen og lad moussen stivne nogle timer inden serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblefisk af smørdejLav en lækker smørdej med masser af sprøde lag. Æblefyldet er krydret med frisk ingefær og...
• JordbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - 2. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en række fridage,...
• Æblefisk af smørdejLav en lækker smørdej med masser af sprøde lag. Æblefyldet er krydret med frisk ingefær og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os