Logo

Jordbærmousse 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
150 g jordbær
300 g yougurt naturel
50 g sukker
15 g husblas
4 portionsskåle
 
Omvikl de fire portionsskåle udvendigt med bagepapir til 3-4 cm over
kanten, bind papiret fast med en bomuldsnor (tape virker ikke på bagepapir) Blød husblassen op i koldt vand.
Pisk æggeblommer og sukker til en klar creme.
Blend jordbærrene hurtigt til en puré og bland pureen med yougurten.
Smelt husblassen i vandbad.
Bland den smeltede og afkølede husblas med ægge- og jordbærblandingen.
Pisk æggehvidernes stive og vend dem i blandingen.
Fyld de fire portionsskåle med blandingen og lad moussen stivne nogle timer inden serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is med DaimEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert med rugbrød og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærkage med citronglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med grapefrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!