Logo

Jordbærmousse 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
150 g jordbær
300 g yougurt naturel
50 g sukker
15 g husblas
4 portionsskåle
 
Omvikl de fire portionsskåle udvendigt med bagepapir til 3-4 cm over
kanten, bind papiret fast med en bomuldsnor (tape virker ikke på bagepapir) Blød husblassen op i koldt vand.
Pisk æggeblommer og sukker til en klar creme.
Blend jordbærrene hurtigt til en puré og bland pureen med yougurten.
Smelt husblassen i vandbad.
Bland den smeltede og afkølede husblas med ægge- og jordbærblandingen.
Pisk æggehvidernes stive og vend dem i blandingen.
Fyld de fire portionsskåle med blandingen og lad moussen stivne nogle timer inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her