Logo

Jordbærmousse 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg friske jordbær eller ca. 350 g dybfrosne jordbær (let optøede)
citronsaft
sukker efter smag
2 1/2 dl piskefløde
2 blade husblas
 
Husblassen sættes i blød i koldt vand.
De friske jordbær skylles med stilk og de 4 flotteste tages fra til pynt.
Resten pilles.
De pillede jordbær kommes i blenderen og blendes groft, citronsaft og
sukker tilsættes alt efter jordbærsorten.
Fløden piskes til lindt flødeskum og jordbærrene vendes i flødeskummet.
Husblassen smeltes i vandbad og tilsættes.
Jordbærmoussen fordeles straks i portionsglas.
Folie lægges over og moussen stilles til afkøling.
Pyntes inden serveringen med jordbær.
 
Tips: Anvendes dybfrosne jordbær ser det bedst ud med 12 bær til pynt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber bagt med reven marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskner med amarettiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brulee - creme brulée - creme brüle: se Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!