Logo

Jordbærmousse med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 gram friske jordbær
ca. 85 gram sukker (1 dl )
2 dl piskefløde
1 1/2 dl cremefraiche
2 spsk sukker
1/2 tsk vaniljesukker
 
Skær jordbærrene i skiver.
Tag lidt af dem fra til pynt.
Drys resten med sukker (85 gram)
Lad dem trække 1 times tid.
Og fordel dem i portionsglas.
Pisk fløden stiv.
Rør creme fraichen op med sukker (2 spsk ) og vaniljesukker.
Vend flødeskummet i creme fraichen.
Hæld det over jordbærrene lige før serveringen.
Pynt med jordbær i skiver. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillede bananer med chokoladeHer finder du opskriften på grillede søde bananer med chokolade og skumfiduser. Perfekt...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os