Logo

Jordbærmousse med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 gram friske jordbær
ca. 85 gram sukker (1 dl )
2 dl piskefløde
1 1/2 dl cremefraiche
2 spsk sukker
1/2 tsk vaniljesukker
 
Skær jordbærrene i skiver.
Tag lidt af dem fra til pynt.
Drys resten med sukker (85 gram)
Lad dem trække 1 times tid.
Og fordel dem i portionsglas.
Pisk fløden stiv.
Rør creme fraichen op med sukker (2 spsk ) og vaniljesukker.
Vend flødeskummet i creme fraichen.
Hæld det over jordbærrene lige før serveringen.
Pynt med jordbær i skiver. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is med lavendelpralineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble- og tranebærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skippers ChokolademousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os