Logo

Jordbærmousse med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 gram friske jordbær
ca. 85 gram sukker (1 dl )
2 dl piskefløde
1 1/2 dl cremefraiche
2 spsk sukker
1/2 tsk vaniljesukker
 
Skær jordbærrene i skiver.
Tag lidt af dem fra til pynt.
Drys resten med sukker (85 gram)
Lad dem trække 1 times tid.
Og fordel dem i portionsglas.
Pisk fløden stiv.
Rør creme fraichen op med sukker (2 spsk ) og vaniljesukker.
Vend flødeskummet i creme fraichen.
Hæld det over jordbærrene lige før serveringen.
Pynt med jordbær i skiver. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikansk æblepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokos-lime-tærte med pistacie og figenMest af alt minder denne tærte om en cheesecake, selvom ingredienslisten er fri for ost og...
• AztekerisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk æblepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os