Logo

Jordbærmousse på browniebund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Browniebund :
85 g valnødder
85 g hasselnødder
100 g chokolade
100 g smør
2 æg
100 g sukker
1 tsk vanilje
½ tsk bagepulver
50 g hvedemel
 
Jorbærmousse :
2 ½ dl piskefløde
4 blade husblas
275 g jordbær
125 g sukker
1 tsk vanilje
1 1 /4 dl youghurt natural
en smule jordbærsaft
 
Pynt :
friske jorbær
mokkaperler
 
Opvarm ovnen til 200ºC.
Hak nødderne groft.
Smelt chokolade og smør i en gryde og tilsæt de hakkede nødder.
Pisk æg og sukker skummende.
Bland vanilje, hvedemel og bagepulver.
Rør det med æggemassen og vend til sidst chokoladeblandingen i.
Hæld det hele i en smurt springform og bag bunden nederst i den varme
ovn. i ca. 15 min.
Jordbærmousse: Pisk fløden og udblød husblassen i koldt vand.
Blend jordbær, sukker og vanilje og rør youghurt i blandingen.
Smelt husblassen over et vandbed i det vand, der hænger ved.
Rør lidt jordbærsaft i og vend så jordbærsaucen og til slut flødeskummet i.
Hæld blandingen over kagen og stil springformen i køleskab i mindst 3
timer.
Pynt med friske jordbær og mokkaperler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?