Logo

Jordbærparfait - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 små æg
1 tsk sødemiddel
¾ dl piskefløde
evt. vaniljestang
400 g jordbærmos
 
Æg og sødemiddel piskes skummende.
Fløden piskes til skum og vendes i.
Jordbærmosen vendes forsigtig i.
Fryses, rør under indfrysning.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?