Logo

Jordbærromanoff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
750 g friske jordbær
saft af 1 appelsin
1 tsk pulveriseret pomeransskal
½ dl orangelikør
2 dl piskefløde pisket til skum
 
Bærrene pilles, skylles og afdryppes.
De marineres nogle timer i appelsinsaft, pomeransskal og likør.
Frugten dækkes med flødeskum lige før serveringen.  
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.384 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her