Logo

Jordbærsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g finthakkede søde friske jordbær
2 spsk finthakkede milde salatløg
2 spsk rosengelé
2 spsk citronsaft
1 tsk revet økologisk citronskal
1 lille rød chili finthakket eller efter smag
1 spsk akaciehonning
1 nip salt
2-3 spsk grofthakket citronmelisse
 
Kan laves på 2 måder:
1)
Alle ingredienser blandes, og salsaen spises med det samme.
2)
Alle ingredienser undtagen citromelissen blandes og salsaen trækker i 1-2 timer.
Si væden fra, kog den ind, og lad den køle ned, før den hældes over salsaen igen.
Det giver en udsøgt koncentreret smag.
Vend citronmelissen i.
Tips: På trods af chili og de milde salatløg, så prøv salsaen til en god vaniljeis, i pandekager eller til dessertkager. Prøv også at servere den til grillet oksekød eller lam.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her