Logo

Jordbærsalat og vanilleis-creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ bakke jordbær
50 g flormelis
5 blade mynte
1 cl. Ricard
Vanilleis-creme eller jordbærsorbet
 
Jordbærene skæres i kvarte og tilsættes flormelis. Mynten hakkes fint.
Derefter tilsættes Ricard og hele herligheden vendes i en skål.
Serveres med vaniljeis-creme eller jorbærsorbet.
Anrettes på tallerken med vaniljeis på toppen af jordbærsalaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.673 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her