Logo

Jordbærsoufflè

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g jordbær mosede eller blendet
4 æggeblommer
4 stiftpiskede hvider
6 spsk sukker
reven skal af 1 appelsin
8 blade husblas udblødt og smeltet
1/2 l piskefløde
 
Brug en skål med høje kanter.
Bind et stykke pergamentpapir dobbelt rundt om formen, så der dannes
en 5 cm høj kant.
Bærrene moses eller blendes.
Pisk æggeblommer med sukker og reven appelsinskal.
Tilsæt husblas.
Bland bærrene i og når blandingen begynder at stivne flødeskummet og
hviderne.
Hæld det op i skålen, så det står ca 3-4 cm op over skålens kant.
Stilles i køleskab i mindst 1 time.
Tag papiret af kanten og pynt desserten med flødeskumstoppe og hele
små jordbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gulerodssorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami su med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HyldeblomstfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodssorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os