Logo

Jordbærspid med karamel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 friske jordbær
1 dl sukker
2 spsk vand
4 grillspid eller rosmarinstilke

6 jordbær sættes på hvert spid.
Vandet kommes i en gryde sammen med sukker.
Varmes til en lys brun karamelmasse.
Karamellen hældes forsigtigt over jordbærspiddene.

Tips: serveres med vaniljeis

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?