Logo

Jordbærtærte med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tærtebund:
150 g hvedemel
100 g koldt smør
3 spsk flormelis
1 æggeblomme

Fyld:
½ kg friske jordbær
½-1 brev kagecreme
1 lille glas ribsgele eller andet gele
80-100 g mørk chokolade

Tilbehør:
Flødeskum eller cremefraiche

Bagetid 20-25 min. ved 200°C.
Smuldr smørret i melet.
Tilsæt sukker og saml dejen let med æggeblomme.
Stil dejen koldt i ca. 1 time.
Tryk eller rul dejen ud i en tærteform.
Bag tærten til den er gylden og læg chokoladestykker på den varme bund, når tærten er taget ud.
Smør chokoladen ud når den er smeltet.
Lad bunden stå til dagen efter eller nogen timer.
Smør kagecreme på bunden og læg halverede jordbær oven på.
Smelt geléen til den er tyktflydende.
Rør den igennem og pensl den over frugten.
Sæt tærten koldt, til geleen igen er stiv.
Serveres med flødeskum eller cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her