Logo

Jordbærtærte med stiv flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 stk mørdejsbund
friske jordbær, skåret i kvarte - så det dækker bunden 
5 dl piskefløde
80 g sukker
1 stang vanilje
2 ½-3 blade husblas, udblødt
 
Fløde, sukker og vanilje koges op.
Husblassen røres i og afkøles let.
Hældes over jordbærrene og stilles på køl i 3 timer.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her