Logo

Jordbærtærte med stiv flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stk mørdejsbund
friske jordbær, skåret i kvarte - så det dækker bunden 
5 dl piskefløde
80 g sukker
1 stang vanilje
2 1/2-3 blade husblas, udblødt
 
Fløde, sukker og vanilje koges op.
Husblassen røres i og afkøles let.
Hældes over jordbærrene og stilles på køl i 3 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GulerodsisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tirami su 2 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hybentrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GulerodsisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os