Logo

Jordbærtrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g friske jordbær
100 g sukker
150 g makroner
6 spsk portvin/sherry
1/2 l. jordbæryoghurt, sødmælk
1/2 l. piskefløde
2 spsk sukker

Jordbærrene renses, skæres i skiver. Sukker drysses henover, 100 gr. Makronerne knuses og kommes i en skål så de dækker bunden. Hedvinen hældes henover. Jordbærrene fordeles henover. Youghurt og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og vendes i yoghurten. Hæld cremen henover jordbærrene. Pynt med flødeskum og jordbær. Lad den stå i køleskab i 4-5 timer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KokosmælkesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Baba, Bedstemor Andréas Babakagen kendes også under navnet baba au rhum, og stammer fra Frankrig. Det specielle...
• Luksusrødgrød med marcipan-skumRødgrød er en sommerklassiker, som falder i god jord hos ung som gammel. Rødgrød med fløde...
• KokosmælkesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os