Logo

Kærnemælkskoldskål med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kærnemælkskoldskål med jordbær

 

Nyd en forfriskende kærnemælkskoldskål med skiver af søde jordbær.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. (4 personer)

 

#

1 helt pasteuriseret æg

1-2 spsk sukker

1-2 spsk rørsukker

½ stang vanilje

1 usprøjtet citron

1 l kærnemælk

250 g modne jordbær

*

 

Pisk det pasteuriserede æg godt sammen med de to slags sukker, kornene fra vaniljestangen og fintrevet citronskal.

Rør kærnemælken i lidt ad gangen og smag til med citronsaft og evt. mere sukker.

 

Skyl jordbærrene i koldt vand og lad dem dryppe godt af.

Nip haserne af dem og skær dem i skiver.

Server koldskålen i dybe skåle med jordbærrene.

 

TIPS: I en snæver vending kan du pifte en færdig købt koldskål op med friske jordbær.

 

Kærnemælkskoldskål med jordbær

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær og creme i glasDe friske jordbær og den intense jordbærpuré går op i en højere enhed med den fede creme....
• Jordbær med limedipServer danske jordbær med en frisk dip, som en snack eller en nem dessert
• Grøn salat med jordbær, ost og basilikumDesserten er en salat med jordbær og ost, der både er sød og salt. Passer godt til grillet...
• Sveske-Armagnac-is med fyldte sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!