Logo

Kærnemælkskoldskål med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kærnemælkskoldskål med jordbær

 

Nyd en forfriskende kærnemælkskoldskål med skiver af søde jordbær.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. (4 personer)

 

#

1 helt pasteuriseret æg

1-2 spsk sukker

1-2 spsk rørsukker

½ stang vanilje

1 usprøjtet citron

1 l kærnemælk

250 g modne jordbær

*

 

Pisk det pasteuriserede æg godt sammen med de to slags sukker, kornene fra vaniljestangen og fintrevet citronskal.

Rør kærnemælken i lidt ad gangen og smag til med citronsaft og evt. mere sukker.

 

Skyl jordbærrene i koldt vand og lad dem dryppe godt af.

Nip haserne af dem og skær dem i skiver.

Server koldskålen i dybe skåle med jordbærrene.

 

TIPS: I en snæver vending kan du pifte en færdig købt koldskål op med friske jordbær.

 

Kærnemælkskoldskål med jordbær

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?