Logo

Kærnemælkskoldskål med vaniljecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 pasteuriserede æggeblommer
4 spk. sukker
1 tsk vaniljesukker
1 ltr. kærnemælk
½ ltr. Karoline's Vaniljecreme
Tilbehør: Friske jordbær eller kammerjunker
 
Æggeblommer, sukker og vaniljesukker piskes godt sammen i en skål med en elpisker.
Kærnemælken tilsættes under omrøring og dernæst tilsættes Karoline's Vaniljecreme.
Koldskålen stilles koldt indtil den skal serveres med enten friske jordbær eller kammerjunker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Semifreddo med nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sushi med æggepandekageDenne sushi er en sødet ægge-pandekage, der serveres til sidst, som en slags dessert.
• Semifreddo med nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!