Logo

Kaffe-granita

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
185 g sukker
1 1/2 spsk kakao
1 1/2 l. stærk espressokaffe

Kom sukker og kakao i en stor gryde, tilsæt gradvist 1 1/2 dl vand, og rø det over svag varme, indtil sukkeret er opløst.
Bring det i kog, skru ned for varmen, og lad det simre i 3 minutter.
Tag det fra varmen, og rør det friske kaffe i.
Hæld blandingen i en lav metalform eller -bakke, og lad den blive helt kold.
Frys indtil den er delvist frossen.
Rør den igennem med en gaffel for at fordele iskrystallerne.
Frys videre indtil den er fast.
Findél granitaen med en gaffel, og sæt den tilbage i fryseren i 1 time før den serveres.

NB: Isen er meget hård når den er frosset, så den skal fryses i en lav form og røres igennem, når den er delvist frossen.
Det er vanskeligt at røre den igennem, hvis den har været frosset i en dyb form.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squash-mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyttebærflan med mandelmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash-mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os