Logo

Kaffeis med kaffesirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 æggeblommer
100 g sukker
1/2 dl kogende vand
75 g hakket mørk chokolade
5 dl piskefløde
Kaffesirup:
2 dl vand
150 g hugget sukker
2 spsk pulverkaffe
2 spsk kogende vand
Pynt: chokoladekaffebønner      
Pisk æggeblommer med sukker og kom det kogende vand i lidt efter lidt til massen er luftig.
Kom dernæst chokoladen i.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i til sidst.
Kom iscremen i en form og sæt den i fryseren.
Dernæst laves kaffesiruppen ved at vand og sukker bringes i kog, til det har konsistens som en tynd sirup.
Pulverkaffen røres ud i 2 spsk kogende vand og piskes derefter ud i siruppen.
Isen serveres i portionsanretninger med kaffesiruppen over og der pyntes med chokoladekaffebønner
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomattærte med gedeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hård nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerdessert med jordbærSå kan det ikke blive nemmere at lave en dejlig og sommerlig jordbærdessert
• Tomattærte med gedeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os