Logo

Kaffefromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kaffefromage

 

Fromager er kendt som kolde luftige desserter. Vi har disse og mange andre skønne fromage opskrifter samlet til dig.

6 personer

 

#

5 blade husblas
4 pasteuriserede æggeblommer, svarer til 2 af de små bægre
100 g sukker
2 dl god stærk kaffe (fx 2 dl kogende vand rørt med 1½ spsk instant kaffepulver)
3 pasteuriserede æggehvider, svarer til 2 af de småbægre
3 dl piskefløde

*

Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min.

Pisk æggeblommer og sukker godt, til det er cremet, og tilsæt det halve af kaffen.

Tag husblassen op med det vand, der hænger ved, og smelt den udblødte husblas i den varme kaffe.

Lad denne masse køle af, til det er fingervarmt.

Rør lidt af æggemassen i.

Hæld nu blandingen i en tynd stråle i æggemassen, mens du rører.

Pisk æggehviderne stive.

Pisk fløden til skum.

Når æggeblandingen begynder at stivne lidt, det tager ikke særlig lang tid, vender du først de piskede æggehvider og derefter flødeskummet forsigtigt i.

Hæld fromagen i en skål, og stil den i køleskabet et par timer.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.061 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?