Logo

Kaffefromage 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 dl stærk kaffe
1 spsk sukker
4 bladehusblas
2 ½ dl piskefløde, pisket til skum
100 g makroner

Pynt:
1 dl piskefløde
evt. karamelsauce

Den udblødte husblas smeltes i den varme, sødede kaffe. Fløden piskes ikke for stiv. Den afkølede, håndvarme kaffe hældes i på en gang og røres om i flødeskummet. Fromagen fyldes i en oliesmurt form og dækkes med makroner. Den afkøles. Ved anretningen løsnes fromagen i kanten og vendes ud. Pyntes med flødeskum og evt. karamelsauce. Resten af karamelsaucen serveres til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.915 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her