Logo

Kaffefromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 ½ dl stærk kaffe
5 blade husblas
4 æggeblommer
50 g sukker
4 stiftpiskede æggehvider

Pynt:
1-2 dl piskefløde
1 tsk Vanille

Den udblødte husblas smeltes i den varme kaffe. Æggeblommer og sukker røres godt. Kaffen røres i. Blandingen afkøles, til den begynder at blive jævn. De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt deri. Fromagen fyldes i en skål og pyntes med flødeskum, smagt til med Vanila.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?