Logo

Kaffefromage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl stærk kaffe
5 blade husblas
4 æggeblommer
50 g sukker
4 stiftpiskede æggehvider

Pynt:
1-2 dl piskefløde
1 tsk Vanille

Den udblødte husblas smeltes i den varme kaffe. Æggeblommer og sukker røres godt. Kaffen røres i. Blandingen afkøles, til den begynder at blive jævn. De stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt deri. Fromagen fyldes i en skål og pyntes med flødeskum, smagt til med Vanila.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her