Logo

Kagebudding med jordbærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder



#

250 g franskbrød,
375 g wiener­brøds­rester,
5 dl mælk,
¼ kaffe­fløde,
1 tsk salt,
1-2 æg
*


Franskbrødet skæres i små tern.
Wiener­brødsrester skæres i små tern.
Mælken koges og hældes over brød og wienerbrød, til det er blødt, og mælken er opsuget.
Derefter tilsættes kaffefløde, salt og æggene, og det hele røres godt sammen.

Massen lægges i form med låg, som sæt­tes i vandbad og småkoger i ca. to timer.

Vendes ud af formen og serveres med jordbærsauce.
 
Skulle der blive en rest til dagen efter, skæres den i skiver, steges let på panden.

Server igen jordbærsauce til.




Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.704 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
16820-03-2010 16:58:36 Nina Larsen
kan man ikke lave/bage den i ovnen??????

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?