Logo

Kagebudding med jordbærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook



#

250 g franskbrød,
375 g wiener­brøds­rester,
5 dl mælk,
1/4 kaffe­fløde,
1 tsk salt,
1-2 æg
*


Franskbrødet skæres i små tern.
Wiener­brødsrester skæres i små tern.
Mælken koges og hældes over brød og wienerbrød, til det er blødt, og mælken er opsuget.
Derefter tilsættes kaffefløde, salt og æggene, og det hele røres godt sammen.

Massen lægges i form med låg, som sæt­tes i vandbad og småkoger i ca. to timer.

Vendes ud af formen og serveres med jordbærsauce.
 
Skulle der blive en rest til dagen efter, skæres den i skiver, steges let på panden.

Server igen jordbærsauce til.




Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.936 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• The ice-QueenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
16820-03-2010 16:58:36 Nina Larsen
kan man ikke lave/bage den i ovnen??????

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os