Logo

Kagerasp

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g margarine
100 g rasp
50 g sukker

Margarinen smeltes på panden. Rasp og sukker blandes og ristes i fedtstoffet under stadig omrøring.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinerede jordbær 2Opskriften på de lækre og nemme marinerede jordbær - perfekt som tilbehør til is, kage,...
• CappucinoparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddefromage, NinasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede jordbær 2Opskriften på de lækre og nemme marinerede jordbær - perfekt som tilbehør til is, kage,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os