Logo

Kaiserschmarn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 spsk smør
1 tsk sukker
3 æg
100 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
l mælk
rosiner

Bland dejen (smør, sukker, æg, hvedemel, vaniljesukker og mælk) sammen og kom den på en varm pande.
Drys rosinerne på og vend den, når den er gylden.
Når den anden side også er gylden rives dejen i små stykker og serveres varmt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbletærte med makronmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelpære fra Alsace med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Andefedt, pære og andet, der rykker her i landet...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærte med makronmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!