Logo

Kaiserschmarn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 spsk smør
1 tsk sukker
3 æg
100 g hvedemel
1 tsk vaniljesukker
l mælk
rosiner

Bland dejen (smør, sukker, æg, hvedemel, vaniljesukker og mælk) sammen og kom den på en varm pande.
Drys rosinerne på og vend den, når den er gylden.
Når den anden side også er gylden rives dejen i små stykker og serveres varmt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Figen i armagnacEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RisbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtfyldt melon med mandelflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figen i armagnacEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os