Logo

Kakaobudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl fløde
5 spsk kakao
85 g sukker
½ dl kogende vand
4 blade husblas
1 tsk Vanila

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum

Fløden koges. Kakao og sukker smeltes i kogende vand og piskes i fløden. Det hele koges sammen et par minutter. Den udblødte husblas smeltes heri. Vanila tilsættes. Buddingen hældes i en skål. Afkøles og pyntes med flødeskum.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?