Logo

Kakaofromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 spsk kakao
1 ½ dl vand
6 blade husblas
4 æg, delte
85 g sukker
1 tsk Vanila

Pynt:
1 dl piskefløde
¼ tsk Vanila

Kakao og vand røres sammen over svag varme, til det er uden klumper. Den i koldt vand udblødte husblas smeltes deri. Æggeblommer, sukker og Vanila piskes godt. Kakao-husblasopløsningen tilsættes. Når blandingen begynder at blive jævn, vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Fromagen hældes i en skål og stilles koldt. Pyntes med flødeskum, smagt til med Vanila før serveringen.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?