Logo

Kandiserede valnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g valnødder
2 1/2 dl sukker
2 tsk kanel
1/4 tsk fint salt
6 spsk skummetmælk
1 tsk vaniljesukker
 
Forvarm ovnen til 175°C.
Spred valnødderne i et enkelt lag på en bageplade.
Rist nødderne i 8-10 min. eller til de begynder at brunes.
Rør sukker, kanel, salt og mælk sammen i en gryde.
Varm det over midddelhøj varme i ca. 8 min.
Fjern gryden fra varmen og rør vaniljesukkeret i.
Tilsæt valnødderne til sukkersiruppen og vend dem godt.
Læg valnødderne på en bageplade med vokspapir.
Herefter deles de enkelte nødder fra hinanden og tørrer på vokspapiret.
Hæld nødderne i lufttætte beholdere.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nødde æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PebermyntesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nødde æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os