
 
De fleste elsker hindbærsnitter, men disse med nøddetopping
er i særklasse lækre, prøv selv...
16 stk. Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 40 min. 
#
Dej: 
175 g hvedemel 
75 g sukker 
75 g smør 
2-3 spsk koldt vand 
 
Topping: 
125 g valnødder eller hasselnødder 
2 æg 
100 g farin 
2 spsk hvedemel 
 
Fyld: 
100 g hindbærmarmelade 
*
 
Tænd ovnen på 180 °C. 
Bland mel og sukker, og hak det kolde smør i. 
Saml dejen med iskoldt vand, og pres den ud i en lille
bradepande (ca. 16x26 cm) foret med bagepapir. 
Sæt kagebunden i ovnen i 20 min. 
Hak nødderne. 
 
Pisk æggene sammen med farin og mel, og tilsæt nødder. 
 
Smør marmeladen på den forbagte bund, og fordel nøddefyldet
ovenpå. 
Sæt kagen i ovnen i 20 min. til den er gennembagt. 
Stil kagen til afkøling i formen på en rist. 
 
Løft den kolde kage op ved hjælp af bagepapiret, og skær den
i snitter. 
Opbevar dem i en kagedåse. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin