Logo

Kanel-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

5 pasteuriserede æggeblommer 
130 g sukker 
2 tsk stødt kanel
5 pasteuriserede æggehvider
3 1/2 dl piskefløde
 
Pisk æggeblommer, sukker og kanel luftigt og skummende
Vend flødeskummet i æggesnapsen og sæt isen ind i fryseren 1 time
Rør jævnligt i isen
Vend forsigtigt de stiftpiskede æggehvider i isen og sæt den tilbage i
fryseren
Rør et par gange i isen.


Energi 1770kj, protein 8%, kulhydrat 27%, fedt 65%.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbærfool klassisk dessertFool er en klassisk engelsk dessert, der består af en frugtkompot vendt med en kogt creme....
• Hjemmebagt isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GelerandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os