Logo

Kanelis 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 spsk honning
4 spsk vand
3 kanelstænger
2 dl piskefløde
1 æggeblomme
⅓ tsk ren vanilje
½ tsk kanel

Kog kanelstængerne i vand og honning i ca. 10 min. Tag kanelstængerne op.
Opvarm i mellemtiden fløden over vandbad.
Pisk æggeblomme og tilsæt nogle dråber af den varme fløde.
Hæld så æggeblommen i den varme fløde og kog under konstant piskning, til fløden bliver tyk. Tag gryden af ilden og lad cremen køle af.
Når cremen er kølet af, blandes den med den sirup, der blev kogt på honning, kanel og vand, og derefter tilsættes de resterende ingredienser.
Stil skålen i fryseren.
Hvis der er fordampet for meget vand ved indkogningen af kanelstængerne, kan der tilsættes lidt mere vand.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?