Logo

Kanelbagte blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g blå blommer
1/2 dl sukker
1 spsk stødt kanel
 
Flæk og udsten blommerne, prik dem jævnt med en gaffel og vend dem i sukkeret blandet med kanel.
Bred blommerne ud i et smurt, ovnfast fad og bag dem ved 175-200ºC til de er møre, men stadig har en smule bid, ca. 15 min. efter hvor modne
blommerne er.
Spis blommerne til vanilje- eller nougatis eller med en god råcreme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lakrids panna cotta med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BikubeEn bikube er en dessert, lavet af marengs, piskefløde og mørk chokolade, så helt sund er...
• Marengsreder med citruskompotSuper lækker opskrift på marengsreder med appelsin og citron. En skøn og sommerlig kage,...
• Lakrids panna cotta med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os