Logo

Kanelbananer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

4 bananer

2 spsk smør

2 spsk sukker

1 spsk kanel

4 spsk ribsgele

 

Tag skrællen af bananerne og vend dem i en blanding af sukker og kanel.

Læg dem på hvert sit stykke alufolie.

Kom lidt ribs­gele over hver banan sammen med resten af smørret.

Pak folien omkring og sæt pakkerne i en varm ovn ved 160°C i 10 min.

Serveres med en skive vaniljeis til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HindbærfromageHindbærfromage er helt uimodståeligt og en virkelig fin enkel dessert! Luftigt, sødmefyldt...
• TyttebærrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• IngefærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærfromageFromage er en rigtig dejlig dessert, der kan tilberedes i forvejen, så der er lidt lækkert...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os