Logo

Kanelbananer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

4 bananer

2 spsk smør

2 spsk sukker

1 spsk kanel

4 spsk ribsgele

 

Tag skrællen af bananerne og vend dem i en blanding af sukker og kanel.

Læg dem på hvert sit stykke alufolie.

Kom lidt ribs­gele over hver banan sammen med resten af smørret.

Pak folien omkring og sæt pakkerne i en varm ovn ved 160°C i 10 min.

Serveres med en skive vaniljeis til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage - varm, nem En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærsalat med isEn lidt anderledes og supernem jordbærdessert
• Abrikos ClafoutisEn dejlig abrikos tærte, som er let at lave og passer til en dejlig sommeraften på...
• Æblekage - varm, nem En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os