Logo

Kanelbananer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

4 bananer

2 spsk smør

2 spsk sukker

1 spsk kanel

4 spsk ribsgele

 

Tag skrællen af bananerne og vend dem i en blanding af sukker og kanel.

Læg dem på hvert sit stykke alufolie.

Kom lidt ribs­gele over hver banan sammen med resten af smørret.

Pak folien omkring og sæt pakkerne i en varm ovn ved 160°C i 10 min.

Serveres med en skive vaniljeis til.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?