Logo

Kanelblommer med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kanelblommer med yoghurt

 

Kanelblommer med yoghurt er bare den lækreste dessert om efteråret, når de danske blommer er i sæson. Perfekt kombination af syrlighed og ...

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 5 min. Ikke fryse-egnede 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

3-400 g blommer (skåret i både)

4 spsk sukker

1 tsk stødt kanel

1½ dl græsk yoghurt

2 spsk sukker

¼ stang vanilje

*

 

Vend blommebådene sammen med sukker og kanel og varm dem forsigtigt igennem på en pande i 5 min. (eller i ovnen ved 200 °C i ca. 15 min).

 

Rør yoghurt sammen med sukker og vaniljekorn.

Anret blommerne i dybe tallerkner med vaniljeyoghurt.

 

TIPS: Kanelblommerne er også gode kolde eller varme som tilbehør til is.

 

Kanelblommer med yoghurt



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?