Logo

Kanelbrød med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kanelbrød med rabarber

 

Arme riddere med syltetøj, er der mange der kender fra deres barndom. Dette er en dejlig forårsversion med friske rabarber.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

200 g rabarberstilke

4 spsk sukker

eller en rest rabarberkompot

2 spsk sukker

1 tsk stødt kanel

25 g smør

2 skiver lyst brød

 

Tilbehør: vaniljeis eller flødeskum

*

 

Vask rabarberne og skær dem i mindre stykker.

Vend dem i en gryde med sukker og varm dem op under låg.

Tag låget af og kog dem møre ca. 5 min.

Hæld dem i en skål til afkøling.

Bland sukker og kanel.

Smelt smørret på en pande og drys kanelsukkeret i.

Steg brødet gyldent på begge sider og anret med rabarberkompot og is eller flødeskum.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarbermazarinerPrøv disse skønne mazariner med rabarber. De er nemme at lave, hurtigt færdige, ser...
• RabarbersaftSaften her er skøn med isterninger og postevand eller vin med bobler
• Rabarberkage med kokosHer er en sød, sommerlig favorit med rabarber. Dejen er rørt med bønne mos i stedet for...
• S'moresEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os