Logo

Kanelsorbet med kanelgrissini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(6-8 personer)
 
Sorbet:
9 dl vand
2 dl rød portvin
Saft af ½ citron
8 stks. kanelstang
500 g brun farin
 
Grissini:
250 g hvedemel
150 g flormelis
½ vaniljestang
½ tsk stødt kanel
150 g blødt smør
 
Sorbet: Kog alle ingredienser kort op, skum og nedkøl til næste dag.
Fisk kanelstængerne op næste dag.
Kør lagen til sorbet på ismaskine og fyld i små udvalgte glas.
Frys igen.
Server let tempereret med nedenstående grissini til.
 
Grissini: Ælt alle ingredienser sammen til en ensartet dej.
Stil koldt ½ time.
Udrul dejen i lige lange og lige tykke pølser, ca. 10 x ½ cm.
Bag grissinierne på bagepapir ved 160°, til de er sprøde og let gyld­ne, 12-16 minutter.
Opbevar grissini i tætsluttende kagedåse!
 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her