Logo

Kanelsorbet med kanelgrissini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(6-8 personer)
 
Sorbet:
9 dl vand
2 dl rød portvin
Saft af 1/2 citron
8 stks. kanelstang
500 g brun farin
 
Grissini:
250 g hvedemel
150 g flormelis
1/2 vaniljestang
1/2 tsk stødt kanel
150 g blødt smør
 
Sorbet: Kog alle ingredienser kort op, skum og nedkøl til næste dag.
Fisk kanelstængerne op næste dag.
Kør lagen til sorbet på ismaskine og fyld i små udvalgte glas.
Frys igen.
Server let tempereret med nedenstående grissini til.
 
Grissini: Ælt alle ingredienser sammen til en ensartet dej.
Stil koldt 1/2 time.
Udrul dejen i lige lange og lige tykke pølser, ca. 10 x 1/2 cm.
Bag grissinierne på bagepapir ved 160°, til de er sprøde og let gyld­ne, 12-16 minutter.
Opbevar grissini i tætsluttende kagedåse!
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frossen karamel-valnødde souffléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SherrybuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratineret frugtsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frossen tyttebærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os