Logo

Karamel crunch og fersken på chokobund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
3 dl sukker
2 æg
1 ½ dl hvedemel
5 spsk kakao
1 tsk vanilje
revet skal af en økologisk citron
100 g mørk chokolade
1 pakke karamel crunch is
3 bløde ferskner
Pynt: 1 tsk kakao
 
Smørret smeltes i en gryde, sukker og æg piskes sammen i en skål. Hvedemel, kakao, vanilje, og citron skal røres i.
Smørret tilsættes og dejen røres jævn.
Chokoladen hakkes og vendes i dejen.
Dejen hældes op i en 24 cm springform beklædt med bagepapir.
Kagen bages midt i ovnen ved 175ºC i ca. 25 min.
Tages ud og afkøles helt (den skal være lidt klæg).
Kakaoen drysses over og desserten serveres.
Kom dessertspid med fx. ananas og fersken på grillen.

Dryp med lidt likør og server til blød is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her