Logo

Karamelfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g sukker
1 ½ dl kogende vand
4 blade husblas
3 dl piskefløde, pisket til skum
1 tsk Vanille

Pynt:
10 smuttede mandler

Sukkeret smeltes på en tør pande over svag varme. Når det bobler og er lysebrunt, fjernes panden fra varmen. Smuttede mandler vendes deri og lægges på smurt papir. Kogende vand røres forsigtigt i karamellen, der atter varmes og koges jævn over svag varme. Den udblødte husblas smeltes deri. Blandingen afkøles, men må ikke stivne inden flødeskummet blandes i. Fromagen fyldes i en skål og drysses med Vanila. Mandlerne lægges på. Desserten stilles koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
377806-08-2015 07:55:09 britta jokumsen
gode opskrifter.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her