Logo

Karamelis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g rørsukker
1 l kaffefløde

Karamelliser sukkeret i en gryde, og kog den af med fløden.
Frys den bagefter i ismaskinen efter dens instrukser.
Har man ingen maskine, kommes massen i en frysefast skål og sættes i
fryseren.
Husk at piske i den med et halv times interval.
Alternativt kan man købe noget is hos købmanden.
Vanilleis passer også fremragende til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?