Logo

Karamelis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g rørsukker
1 l kaffefløde

Karamelliser sukkeret i en gryde, og kog den af med fløden.
Frys den bagefter i ismaskinen efter dens instrukser.
Har man ingen maskine, kommes massen i en frysefast skål og sættes i
fryseren.
Husk at piske i den med et halv times interval.
Alternativt kan man købe noget is hos købmanden.
Vanilleis passer også fremragende til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her