Logo

Karameliserede æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æbler
50 g smør
⅔ dl sukker
 
Skræl æblerne og skær dem i skiver.
Smelt smørret på panden, og lad æblerne svitse med i 5 minutter.
Fordel sukkeret ud over.
Det skal nu karamelisere ud over æblerne ved svag varme.
Bliv ved til de bliver flot brune.
 
Lidt til den søde tand i de mørke vintermåneder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ingefær Panna Cotta med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurttrifli med råsyltede bærEn frisk dessert på en varm sommeraften
• JordbærdessertEn herlig efterret som du hurtigt kan sætte på bordet. Den er perfekt efter en god...
• Ingefær PæretrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!