Logo

Karamelliserede bananer med bananiscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(4 personer)
 
6 bananer
1 dl mørk rom
300 g rørsukker
1 spsk hasselnødde krokant
1 laurbærblad
5 peberkorn
1 vaniljestang
50 g gyldne sultaner
5 dl kaffefløde
6 æggeblommer
100 g sukker
5 dl vand
 
Skær 4 bananer i ikke fortynde skiver og læg dem i et ovnfast fad. Karamelliser rørsukkeret og kom det over bananerne.
Giv rom, vand, peber, laur­bærblad, vaniljestang og sultaner et opkog og hæld det over bananerne.
 
Stil fadet i ovnen ved 175° i 10 minutter. Køl af.
 
Giv fløde, sukker og de 2 sidste bananer skåret i mindre stykker et opkog, træk gryden af blusset og lad hvile i 10 minutter.
Purer ingredienserne, leger med æggeblommer og kør pureen på ismaskine.
 
Anret de karamelliserede bananer i en dyb tallerken med sultaner og de andre herligheder.
Hæld lidt væde ved sammen med hasselnøddekrokant og en kugle bananiscreme.
 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?