Logo

Karamelrand 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 ½ dl sukker
8 spsk vand
11/4 l mælk
13 æg
2 ½ spsk vaniljesukker

Smelt sukkeret i en stegepande og lad det blive gyldenbrunt. Hæld forsigtigt vandet i og rør, til karamellen er ensartet og jævn. Hæld karamellen i en randform, vend og drej formen, til karamellen er jævnt fordelt på formens sider. Pisk æggene let sammen med vaniljesukker og mælk. Si blandingen og hæld den i randformen. Sæt formen i vandbad, og derefter i ovnen ved 125° i ca. 1 time. Randen afkøles og vendes ud på et fad.
Server karamelsauce til.
Retten er ikke fryseegnet.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?