Logo

Karamelrand 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl sukker
8 spsk vand
11/4 l mælk
13 æg
2 1/2 spsk vaniljesukker

Smelt sukkeret i en stegepande og lad det blive gyldenbrunt. Hæld forsigtigt vandet i og rør, til karamellen er ensartet og jævn. Hæld karamellen i en randform, vend og drej formen, til karamellen er jævnt fordelt på formens sider. Pisk æggene let sammen med vaniljesukker og mælk. Si blandingen og hæld den i randformen. Sæt formen i vandbad, og derefter i ovnen ved 125° i ca. 1 time. Randen afkøles og vendes ud på et fad.
Server karamelsauce til.
Retten er ikke fryseegnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 890 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Creme caramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber- og jordbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figentærte på en tynd tærtebund med kanel og honningcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme caramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os